Bästa sätten att bära en kort kappa
Mode

Bästa sätten att bära en kort kappa

Korta kappor är ett stilsäkert sätt att bära en vinterjacka. De kan vara lite knepiga att styla, men det finns många olika sätt att göra det på. Här följer några tips som hjälper dig att bära din korta kappa med stil!

Först och främst, se till att du väljer riktig passform. En för liten jacka ser inte bra ut och den skapar inte den look du vill ha. Se till att jackan sitter bekvämt och har ryggens lutning som ger dig extra struktur och definition.

Vidare är det viktigt att matcha dina accessoarer med din kappa för en lyckad look. Funderar du på vilka accessoarer som fungerar? Gå sedan efter de mer neutrala tonernas omfattande palett – t ex svart, grått, brunt eller beige – för en elegant touch av modernitet. Du kan antingen matcha dem direkt med din kappa eller mix-and-match i samma toner – allt beror helt på hur modig du vill vara!

Till slut rekommenderar vi starkt layering under din kort jackor; blusar, tröjor eller tunikor fungerar alldeles utmärkt! Detta ger ytan dimensioner och skapar spel mellan olika materialtyper samtidigt som man hittat balansen mellan proportioner i outfiten. Satsningen på layering ger dig möjlighet till variationer genom helheten av ditt utseende – perfekta resultatet garanteras!

Oavsett om du letade efter inspiration inför valet av din nya garderobsklassiker eller barbara uppdatering av dina nuvarande looks: Vi hoppas verkligen att vi har gett dig nya idéer om hur man bærar sin kortjackornas med stil!

Related posts

Sätt att styla en pälsjacka på vintern

Benro

Hur får man starkt och hälsosamt hår.

admin

Modeikoner från 2000-talet som vi fortfarande beundrar

Benro

Leave a Comment