Följ en häftig blogg eller vlogg
Hobby

Följ en häftig blogg eller vlogg

Har du letat efter en häftig blogg eller vlogg att följa? Vi har några tips som kan passa dig perfekt!

Först och främst, om du är intresserad av mode, skönhet och livsstil, borde du definitivt kolla in bloggen ”Style by Me”. Denna blogg erbjuder alla de senaste trenderna i modevärlden samt personliga stilinspiration. De publicerar regelbundet artiklar med stylingtips och produkttips så att du kan uppdatera din garderob med det senaste modet. Förutom detta har de även gjort flera videor där de visar hur man använder olika typer av sminkprodukter.

Om du vill ha inspiration till matlagning rekommenderar vi vloggen ”Cooking with Friends”. I denna vlogg deltar fem personer som lager olika rätter tillsammans. Det finns många recept på deras YouTube-kanal som ger dig möjligheten att provsmaka nya maträtter hemma i lugn omgivning. Videon innehåller ofta praktisk information om ingredienserna som används för att laga maten så att det blir enkelt för dig att reproducera resultatet hemma.

Slutligen, om du älskar musik borde du absolut ta en titt på den populära musikbloggen ”Music and More”. Den presenterar recensioner av de senaste albumsläppen från etablerade artister men även talanger från hela vida världen. Deras team bestod tidigare bara av unga journalister men nu jobbar de tillsammans med professionella musiker runtom i landet för att ge lyssnarna den bild av modern musikscene som behövs idag!

Related posts

Anlägg en köksträdgård

Benro

Skriv din egen bok

Benro

Leave a Comment