Sätt att styla en pälsjacka på vintern
Mode

Sätt att styla en pälsjacka på vintern

Pälsjackor är ett av de mest stilfulla och tidlösa plaggen som finns. På vintern kan du styla dem på olika sätt för att skapa en unik look. Här kommer några tips om hur man bäst matchar sin pälsjacka med andra plagg för att skapa den perfekta vinteroutfiten!

För det första, använd en neutral bas som svart, grå eller beige. Dessa toner fungerar bra till allt och passar utmärkt tillsammans med din pälsjacka. Fortsätt sedan med att ladda upp outfiten genom att addera accessoarer som handskar, halsduk och scarf i samma nyanser som jackan. Du kan även bryta av det hela genom att ha ett par jeans i en annan färg – blå jeans passar exempelvis utmärkt till en beigefarget jacka!

Om du vill göra din look extra snygg satsar du på lite mer lyxiga material som cashmere-tröjor och silkesblusar under jackan. Eller varför inte ta fram dina favoritjeansskor? Det är alltid stilsikkert men ger dig samtidigt möjligheten att röra dig fritt trots kylan utanför!

Sist men inte minst: glöm inte solglasögonen! De skyddar dina ögon mot vindens bitande kyla samtidigt som de ger din outfit den där extra touch av coolness. Satsningen är definitivt vinnande – speciellt om du har valgt ett par retroinspirerade modeller!

Att styla sin pelsjacka behöver inte var svårt – bara se till att ha grundplaggen och accessoarerna ratta så kan du mix & match precis hur mycket du vill! Ha nu roligare shoppingrundor under vinterns kalla månader – vi hoppas verkligen at dessa tips hjalper dig att hitta just din perfekta winterlook!

Related posts

Hur får man starkt och hälsosamt hår.

admin

Bästa sätten att bära en kort kappa

Benro

Modeikoner från 2000-talet som vi fortfarande beundrar

Benro

Leave a Comment